Flaming Nights

V pátek 31.08.2012 jsme si zahráli na prvním ročníku žonglérsko-hudebního festivalu Flaming Nights, který se konal v Třebíči na sokolském stadionu. Na naše vystoupení jsme měli vyhrazenu hodinu času. Hráli jsme v oslabení – bez klávesačky Katky. Zároveň zde měly premiéru nové bicí (jsou fakt luxusní). Organizace festivalu byla v pohodě, zvuk byl super, takže jsme si zahráli perfektně. Bohužel festivalu nepřálo počasí, které předvádělo variace na téma „a chčije a chčije“. Návštěvnost festivalu byla tím pádem slabší. Věřím, že kdyby bylo počasí alespoň o trošku lepší, bylo by na festivalu narváno, protože se bylo opravdu na co dívat. Vystoupení žonglérů, jak jednotlivců, tak skupin, bylo úžasné. Festival byl dvoudenní, druhý den opět s bohatým hudebním i žonglérským programem.

My jsme však druhý festivalový den měli jiný program (tropili jsme ostudu a zaháněli nudu v Brně) samozřejmě pro dobro kapely (celodenní maraton po hudebních shopech). Výlet jsme zakončili na oslavě 140. narozenin pivovaru Starobrno – bohužel pouze jako diváci.

Co se týče festivalu Flaming Nights, doufám, že příštímu ročníku bude počasí přát, protože to byla opravdu zajímavá podívaná.

J.