Sportovní ples Kojetice 2014

21.03.2014 jsme byli pozváni do Kojetic na sportovní ples. Na této akci jsme hráli již v loňském roce a těšili jsme se, že si opět zahrajeme se skupinou Lucifer.

Do místního kulturáku jsme dorazili kolem sedmé, vyložili jsme věci, tentokrát jsme toho s sebou moc nevezli, děkujeme Luciferům za zapůjčení bicích a aparatury. Domluvili jsme se co a jak, zašli s kolegy z Luciferu na pár piv do hospody. Potom jsme se přesunuli zpět na základnu do Čáslavic, abychom nějak překlenuli čas před naším vystoupením. Dali jsme kávu, abychom podávali lepší výkony a cca na jedenáctou jsme se přesunuli zpět do kulturáku.

Tam nás bohužel čekalo nemilé překvapení, lidí bylo málo a nevypadalo to, že by se to mělo změnit. Těžko říct, kde se stala chyba, pivo i limo bylo výborné, tombola bohatá… Farmář hledá ženu je asi atraktivnější než Lucifer a Nejvyšší čas dohromady. Yell Když Lucifeři dohráli, vyškrábali jsme se kolem jedenácté na pódium a zahájili jsme zvukovou produkci. Bohužel zvuk nebyl tentokrát příliš dobrý. Neslyšeli jsme sami sebe ani nástroje svých kolegů, sem tam nás o zbytky sluchu připravila zákeřná vazba, ale snažili jsme se podle našich nejlepších schopností. Cool Zahráli jsme asi tři novinky, které zatím zazněly pouze na zkouškách. Publikum (ač nepočetné) bylo super, lidi tancovali, atmosféra byla příjemná. Děkujeme všem, kteří do Kojetic dorazili.

Budeme se těšit na příště – třeba na nějakou Open Air akci v létě.

J.