Letní hraní

29.06.2013 jsme si zahráli na soukromé akci (na svatbě). Můžu říct jen tolik – pivo teklo proudem, stoly přetékaly jídlem, vládla dobrá nálada a nebyla nouze o humorné okamžiky. Končili jsme až nad ránem. Písnička, kterou jsme se v potu tváře a se širokou škálou vulgárních výrazů (které při tom létaly vzduchem jako vlaštovky) naučili, zazněla – a měla i úspěch. Někteří členové kapely ji pilně trénovali na místě ještě dopoledne a doprovázeli se přitom vlastním zpěvem. Místní personál se uklidnil až po ujištění, že oni nejsou zpěváci. Laughing

06.07.2013 jsme si zahráli v Kojeticích na fotbalovém turnaji. Původně s námi měla hrát místní skupina Lucifer, na kterou jsme se všichni velice těšili (a určitě nejen my), ale bohužel jsme nakonec na hraní zůstali sami. Počasí bylo chladnější. Na pódiu (možná by bylo výstižnější říct v krabici) bylo ještě méně místa než minule, ale atmosféra byla fajn. Lidí bylo spíš méně, ale doufám, že se všichni dobře bavili.

19.07.2013 jsme hráli v Čáslavicích pod pergolou na grilovačce. Přesun aparátu (jako již tradičně) proběhl na vlečce traktoru, cestou zpět do zkušebny jsme se také povozili. Počasí bylo luxusní, pivo i prasátko delikatesní, akce byla spíš rodinného charakteru, lidí bylo méně, hráli jsme asi do jedenácti nebo do půlnoci. Velice příjemně strávený večer v téměř domácím prostředí.

Těšíme se na další akce, přijďte se námi zapařit.

J.