Sportovní ples Kojetice

Dne 02.03.2013 jsme si zahráli na sportovním plese v Kojeticích. Ples se konal v místním kulturáku. Nejdříve vystoupila skupina Lucifer, která je v Kojeticích na domácí půdě. Musíme konstatovat, že se nám jejich vystoupení velice líbilo. A publikum bylo očividně stejného názoru a dávalo to patřičně najevo. Tancovalo se již od první písničky, zazněly samé osvědčené a lidmi oblíbené pecky.

Na plese bylo tak kolem stovky lidí, ale velice příjemná atmosféra. Pivo mělo správný říz, gulášek byl luxusní a tombola bohatá.

Po vystoupení Luciferů jsme se na pódium nastěhovali my a kolem jedenácté jsme začali hrát. Pódium pod naší vahou a vahou našich nástrojů a aparatury trochu sténalo. Proto se mohlo zdát, že jsme při hraní podivně ztuhlí a bez dostatečného nadšení z hraní. Tento zdánlivý nedostatek pohybové aktivity byl způsoben nedostatkem místa a také obavami, abychom se nepropadli (do pekla – Lucifer byl nedaleko). Liquido se muselo tentokrát obejít bez skákání. Tak třeba příště. I tak jsme si hraní náramně užili. Lidé byli skvělí, tancovali, ke konci nás nechtěli pustit z pódia. Proběhl i přídavek a písnička 1982 v omezené sestavě (tzn. ti, co ještě neupadli do kómatu se statečně pokoušeli o hudební produkci).Wink

Na tomto plese měl premiéru nejnovější přírůstek kapely – klávesák Vojta, který zaskakuje za Katku. Tímto mu skládám velkou poklonu – napoprvé opravdu super. A samozřejmě zdravíme Katku do zahraničí.

Těšíme se na další akci. Doufám, že přijdete zapařit.

J.