Listopad 2019 ve znamení plesů

Rok utekl jako voda a už je tu opět sezóna stužkovacích plesů. Letos v listopadu se Fórum stalo na tři páteční večery naším druhým domovem.

První ples byl 01.11.2019 ples třídy 4.B Gymnázia Třebíč. Na rozjezd jsme si to dali pouze do půlnoci, kdy nás po půlnočním překvapení vystřídal DJ Matty. Z našeho pohledu vydařená akce, Fórum praskalo ve švech. PS: děkujeme, že jste zpívali s námi, to se moc často nevidí a neslyší.

Druhý ples byl 08.11.2019 ples třídy 4.C VOŠ a SŠVZZ Třebíč. Celý večer se odehrával ve stylu ladies night. Jednalo se totiž o čistě dámskou třídu zdravotních sestřiček. V té souvislosti se přímo nabízí zdravotnicky laděné téma půlnočního překvapení. Překvapení se dokonce zúčastnil i Jakub Štěpán, herec ze seriálu Modrý kód, který současně provázel celým večerem jako moderátor. My jsme opět, ač neradi, museli o půlnoci vyklidit pódium pro DJ Mattyho. Za nás – super jízda a jako bonus profesionální zdravotnický dozor.

Třetí ples byl 15.11.2019 ples třídy 4.A Gymnázia Třebíč. Začátek plesu byl ze strany publika váhavější, ale po stužkování se zábava rozjela naplno. S přestávkami na jednotlivé body programu jsme hráli až do dvou hodin. Kdybychom nemuseli skončit, hráli bychom dál. Ples jsme si opravdu užili a doufáme, že vy také. PS: Děkujeme, že jste nám dali přednost v pomyslném zápase Kapela vs. DJ. Však afterparty na Znojemce to jistí.