Lukavec vol 2

17.11.2017 jsme se po půl roce vrátili do Lukavce. Málokdy se nám poštěstí jet na akci jedním autem, ale jelikož jsme tentokrát hráli bez Katky a jejího pana Yamahy, naskládali jsme se všichni včetně komplet bicích do Goletova rodinného vozu. Cesta připomínala rodinný výlet včetně zastávky v McDrive (ano, opravdu jsme se tam stavovali cestou tam i cestou zpátky).
V Lukavci vládla super atmosféra, kluci z Moravy dorazili dřív než minule, tak byl i čas na pokec. Hráli jsme necelé dvě hodiny, lidi byli skvělí a pořádně to s námi rozjeli. Pod pódiem se děly věci nevídané. Pak už nastoupili kluci z Moravy. Děkujeme všem, kteří dorazili, a hlavně děkujeme za pozvání. Doufám, že jste si užili večer s Moravou i s námi. Čekala nás náročná cesta zpátky, tak jsme se dlouho nezdrželi. Těšíme se zas někdy příště.

PS: Rodinný výlet pokračoval i cestou zpět, jen konverzační témata rodinnému výletu moc neodpovídala. Chvílemi to spíš vypadalo jako tenkrát na hudebním táboře. Myslím, že takhle jsme se už dlouho nenasmáli.